Valence modulair wandsysteem

Functies verbinden totdat de som der delen een esthetische meerwaarde geeft aan het interieur. De strakke geometrische vormen van het Valence wandsysteem brengen rust in het interieur. Veelal word een interieur rommelig doordat een veelheid aan functies hun
plek opeisen. De functies, kleuren en materialen zijn met zorg gecombineerd tot functionele kunst aan de muur. Je eigen stijl en behoeften zijn steeds het uitgangspunt voor ieder interieurproject met Valence. Om je alvast op weg te helpen heeft ontwerper Sjoerd Jonkers persoonlijk de Simul sets samengesteld die aansluiten bij verschillende stijlen en behoeftes. Wanneer je de Simul hebt gevonden die bij jou past kun je deze desgewenst uitbreiden met andere producten uit de Valence collectie.

Valence wandsysteem by De Wooncaravan
Heb je het Valence wandsysteem bij De Wooncaravan gespot? Gebruik onze kortingscode voor 5% korting op jou bestelling bij Valence.
Gebruik de code: DeWooncaravan

Wetenschap

De naam Valence is niet zomaar gekozen. In de wetenschap (chemie, natuurkunde en psychologie) komen we de term Valentie veel vaker tegen.

Scheikunde

De Valentiebindingstheorie luidt als volgt : Het centrale atoom in een molecuul geeft voorkeur aan het vormen van elektronenparen conform geometrische beperkingen.

Chemie

Valentie geeft een waarde aan de gecombineerde kracht van een element met andere atomen.

Psychologie

Positieve valentie kan de intrinsieke aantrekkelijkheid van een event, object of situatie betekenen.

Psychologie

Het Valentie effect van voorspelling is de tendens om de kans te overschatten dat goede dingen gebeuren. Soms heeft dit zo'n sterk effect dat deze goede dingen daadwerkelijk gebeuren...


Valence wandsysteem by De Wooncaravan
Valence wandsysteem by De Wooncaravan
Valence wandsysteem by De Wooncaravan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Producten en grondstoffen uit het Valence wandsysteem zijn relatief eenvoudig opnieuw te gebruiken, bij het ontwerp is rekening gehouden met de uitgangspunten van de circulaire economie. Bijna alle onderdelen van de collectie worden in Nederland
geproduceerd, waardoor het voor ons eenvoudig is de kwaliteit en duurzaamheid van onze bronnen te controleren. De lokale assemblage zorgt verder voor banen in Nederland. Heel belangrijk is het platte ontwerp. Dit minimaliseert de ecologische voetafdruk bij verpakking en transport.